torsdag 19 maj 2011

Jodå. Jag är här.

Gud vad tiden rusar! Delvis åtminstone. För jag är fortfarande på smällen och enligt senaste vägningen som jag gjorde för nån vecka sen (innan jag började hetströstäta av pur uttåkning) vägde jag 80,3 kg, men det känns som minst tusen. Jag är i vecka 39, men det känns som om jag varit gravid i ett par år. :(

Jag jobbade min sista dag i fredags och fördriver tiden med att tvätta, stryka och städa. Och lite lite förbereda för födelsedagen. Jag har faktiskt både tvättat bäbis första små pyttiga POP-kläder (lite moment 22, man måste ju, men det känns lite läskigt ödesdigert, så jag tvättar i bäbisvänligt oparfymerat tvättmedel och ber en stilla bön om att allt kommer att gå bra) och lagt kameran på laddning. Det vi väntar med är att plocka upp spjälis, skötbord och vagnen som fortfarande står i sina emballage i hallen.

9 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!
  Skönt att det börjar närma sig slutet:)

  Har ni hunnit med det ni tänkte er i huset?

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du är tillbaka - dina inlägg har varit saknade :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du mår bra - eller så bra det går i v 39 :)

  SvaraRadera
 4. Hipp hurra, hon bloggar!

  SvaraRadera
 5. Fint att du bloggar igen, för när jag väl hittade hit (typ sist av alla) visade det sig att du tagit en liten konstpaus. Lite ledsen blev jag, för när jag började läsa fick jag veta att vi hade några fina saker gemensamt så som att vi båda är preggon, vi renoverar, gillar samma typ av inredning och så vidare. Så nu är jag hemskt glad att du är tillbaka. Ser fram emot att läsa!!
  Håll ut sista dagarna. Snart har du en varm blöt bebi på magen.

  SvaraRadera
 6. Hur har du det Polly?
  Vet ju inte vad du heter egentilgen, men önskar lycka till med bebeis och allt, hoppas h*n redan är här, rentav!!

  SvaraRadera
 7. NU är du borta igen men nu måste ju bebis ha kommit :-) Hoppas du snusar på bebsien för fulla muggar istället för att blogga :-)!

  SvaraRadera