torsdag 22 september 2011

Helt och rent, ska vi nöja oss med det ett tag till?

Nu när vår renovering börjar att lida mot sitt slut och huset inte längre nödvändigtvis måste sluka varenda krona, så tänkte jag kosta på mig lite nytt i garderoben till hösten. Ni vet, nya skor, ny jacka, nya tröjor och sånt. Jag såg fram emot det här, kan jag säga. Oh yes. I did. Tänkte vältra mig vällustigt i min föräldrapenning från försäkringskassan. (Nåja, men ändå.) Shoppa loss, som vi brukar säga.

Tills jag bet av en tand. Om vi bara konstaterar att en rotfyllning och en porslinskrona kostar ca 12500 kr så behöver vi inte säga så mycket mer om det. Mer än att garderobsbudgeten får lov att maka på sig. Kanske till våren?

5 kommentarer:

 1. Men shit!?! Har de ingen sån där högstanivå?? Och vad alla biter av tänder nu för tiden?? Kotten, du, en kollega och en annan kompis. Det läääär ju inte vara åldern va? Att vi får sköra tänder? Utan att maten är hårdare?
  Tur att du har snygga kläder som det är! Och är grundsnygg i dig.

  SvaraRadera
 2. Alltid sådär extra roligt med oförutsedda utgifter. Hade i år sett fram emot att lägga pengar på en ny uteplats men just nu gräver vi vallgrav runt huset för att leta fel på dräneringen som gjordes när vi flyttade in för två år sedan för att VI SKULLE SLIPPA FÅ FUKTIGT. Som det nu alltså är. (Fuktigt).

  SvaraRadera
 3. Hejsan,
  Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Att se resultatet skulle vara väldigt fint. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera
 4. Yllet: Det är helt sjukt! Men sen har han ju inrett väntrummet i Svenskt Tenn också... Själv får jag hasa runt i mina trasor ett tag till. Ack ja.

  MW: Ahhrggh, sånt blir man ju tokig på! Går det inte på någon försäkring? Fysjutton vad surt!!

  SvaraRadera
 5. Nej försäkringsbolaget menar ju att det inte är någon fuktskada. Vilket det liksom inte har blivit än för att vi upptäckte det i tid. Enligt konsumenttjänstlagen kan man reklamera fel inom tre år så det är det vi gjort (reklamerat). Vi har skickat vårat krav på att entreprenören skall rätta till felen och väntar just nu med spänning på svar. Försöker han gömma sig kommer vi att börja skramla med vapnen och hota med att dra det vidare. Trist om det skulle behövas bara.

  SvaraRadera