fredag 27 april 2012

Varsågod, typtrettiosexmorsan!

Och här kommer svaren från förortspanelen:

1. Det här med att Kent släpper nytt material. Hur intresserad är du på en skala från 1-10?
Ett, säger jag. Eftersom noll inte fanns med. Av någon anledning har Kent aldrig riktigt nått ända fram till mig.


2. Pensionen! När ska du gå i pension?! Vid 55? 60? 65? Vad har du för planer då? Sälja huset? Flytta? Förverkliga vad? och hur går det med pensionssparandet? Hemska människa! Ska jag fundera på detta redan nu? I min dröm går jag i pension vid 60, men det vet vi väldigt lite om än. Då är barnen stora och oberoende, och vi njuter av livet (och barnbarnen??). Kanske säljer vi huset och "flyttar in till stan", eller så bor vi kvar här i förorten. Pensionssparandet har väl inte helt kommit igång än, host, och saker att förverkliga har jag nog inte heller definierat än. Resa lite kanske. (Åh så trist svar.)

3. Hur länge kokar du dina ägg? Jag vill ha dem precis när de blivit hårdkokta. Så skivar jag dem och lägger på mackan. Fast det är rätt sällan jag äter kokta ägg, faktiskt.  

4. Vilken radiokanal lyssnar du på i bilen? I bilen lyssnar jag helst på musik och sjunger med! Det blir ett evigt skuttande mellan reklamkanalerna. Hemma i köket ljuder P1.

5. Vad är en bra fredagsmiddag? Fiskar du efter om vi kör tacofredagar här? Det gör vi inte generellt, faktiskt. Nån gång emellanåt. I kväll blir det ost & skinkpaj och en sallad till. Lite åttiotal, va?


6. SvD eller DN? Jag är typ uppvuxen med SvD, men maken är inkörd på DN. Just nu har vi ingen morgontidning, vi hann aldrig läsa den så vi sa upp prenumerationen (på DN). Det är lite dyrt med morgontidning om man ändå aldrig läser den, konstaterade vi. (För att inte tala om högarna med returpapper det skapar.)
7. Köpa färdig bearnaisesås – eller göra egen? Jag är inte förtjust alls i den där gula smörjan. Ungarna älskar det, och då blir det köpt.

8. Vad har du för planer för valborgsmässoafton? Vi blev inbjudna redan på nyårsafton, så vi ska ut på en närliggande ö och äta middag. Om de inte har glömt bort det, vill säga. Vi har inte glömt det iallafall. :)

9. Vips får du femtusen kronor som du inte visste om, hur bränner du dom? På shoppinglistan just nu slåss nya sommardäck (på fälg) och Ikea om resurserna. Ett bidrag dit vore inte fel.

10. Hur skulle du beskriva mig? "prisbelönt matbloggare och Hemnet-missbrukare och mitt självklara Ikeasällskap. Reser jorden runt med din familj när du inte odlar ekologiska råvaror i täppan. Är övertygad om att har man bara Clarins Beauty Flash Balm så ordnar det sig." Jag anser dig stå mig så nära att du förmodligen skulle vara en självskriven gäst på mitt bröllop. ;)


11. Har du vart på tv? När då? Definiera varit! ;) Nja. Svaret är nog nej.1 kommentar:

  1. Fast du HAR ju vart på svt vill jag minnas ;)
    Och mkt hedervärt att få va på din fabolous bröllop. Det var som en bal på slottet!

    SvaraRadera