tisdag 5 juni 2012

Kära Ingvar

Ja, det blir lite mer personligt om vi är du med varann, tycker du inte?

Du kanske rentav känner igen mig, jag är ju hos er ganska ofta. Snirklar min väg fram och lite beroende på vad jag för tillfället är på jakt efter så stannar jag, klämmer, känner, funderar. Ofta hamnar det saker i vagnen eller i Den Gula Kassen. (Bra förresten, med de där lite mindre blå kassarna. Jättebra.)

Okej, jag kan bara snabbt säga att vi är mer än nöjda med balkongstolarna. Det är väl vädret som inte helt varit på vår sida. Lite synd däremot att blomlådorna jag spanat in, redan var slut för säsongen! Hur tänkte ni här?

Men det jag egentligen ville var att ge er lite, kan vi kalla det, tips. Alltså, det är ju ingen hemlighet att ni brukar snegla åt både höger och vänster när ni designar era grejor. Jag gillar det. Men jag tycker att det finns luckor. Vävda plasttrasmattor, tänk pappelina. Mängder av ugnsfasta formar i härliga färger och många storlekar (glöm inte oss jättefamiljer!), tänk le creuset. Snygga grejor, men alldeles för dyra. Det borde ni väl kunna göra lika bra, fast billigare?

Hej så länge,
Den Tillgivne Kunden

7 kommentarer:

 1. trycker på gilla knappen:)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Och Arturs mamma också som uppenbarligen inte hade koll på vem som var inloggad...

   Radera
  2. Haha! Bra gillat, hur som helst.

   Radera
 3. Håller med - du har helt rätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Jag väntar otåligt. :)

   Radera