lördag 5 juni 2010

bananer i lilla badrummet

Vi har kollat kakel idag. Kakel och klinkers. Betongglas. Blandare och duschanordningar. Kommoder. Handfat. Phew.
Det är lätt att go banans och ryckas med och "åååhh en sån skulle vi väl ha" och "det skiljer ju trots allt inte så mycket per kvadratmeter ändå" och vips är budgeten spräckt några gånger om. Då får vi säga stopp och belägg, vad var det vi sa, jo vi kör budget i lilla badrummet. Så är det bara att backa tillbaks till standardkaklet och tänka om. Jättesvårt! Och allt är ju så dyrt dessutom!

Men nu har vi en grundidé över hur lilla badrummet ska se ut. På måndag ska vi träffa byggarna och mäta ordentligt, varenda vinkel och vrå, och sen blir det planering i detalj.

Ganska kul, jättejobbigt men väldigt spännande.

4 kommentarer:

  1. oh! jag vill ha detaljer!
    vi håller på med exakt samma diskussioner... :)

    SvaraRadera
  2. Phew! Behöver inte göra om det på ett tag! Vi beställde badrumsmöbel på internet. Samma märke som på K-rauta men 20% billigare och fraktfritt. Vi valde större väggkakel än standard och nu i efterhand tycker maken att det kanske var onödigt.

    SvaraRadera
  3. Anna: Detaljer kommer! Vi är inte helt klara än. :)

    MrsJ: Jag hittade en sajt på nätet - badshop.se - är det samma?? Vi är inne på 20x40 på väggar och 20x20 på golv. Läste/hörde nånstans att små badrum ser rymligare och större ut med stora plattor på väggarna. :)

    SvaraRadera
  4. Vi beställde från flera sajter; bygghemma.se, fyndmax.se och smarthem.se (badrumsmöbeln). Alla tre höll sina leveranstider och vi var nöjda med beställningarna.

    SvaraRadera