tisdag 15 februari 2011

Fishy

Vi bytte blommor igår, sambon och jag.

Han fick en ruska tulpaner från Konsum. Jag gick in i värmen och köpte dem och en sån där hjärtformad ask med röda geléhjärtan till de välartade gossarna, istället för att stå ute och frysa ihjäl när jag väntade på att han skulle plocka upp mig med bilen efter jobbet.

Själv fick jag långskaftade mörkröda vackra rosor från blomaffären. Jag borde skämmas lite, visst borde jag? Fast, jag hade faktiskt en till present på lut. En present till oss båda faktiskt. (Jamen varför inte?) Jag ska nämligen boka in oss båda på nåt helt galet, nåt som låter läskigt men samtidigt lite kul. Vi ska gå på fiskspa mannen och jag! Massor med småfiskar ska äta upp den döda äckliga torra fnasiga trasiga huden på våra vintertrötta hälar. Det låter jätteäckligt, men som sambon konstaterade ”det är ju fiskarna som gör det äckliga. Inte vi!”. Nej, just det.

7 kommentarer:

 1. Åh vad coolt - trodde inte det fanns i Sverige. Måste testas.

  SvaraRadera
 2. Ahhh... läbbigt, spännande och coolt.

  SvaraRadera
 3. åh det är så bra!

  (jag är psoriatiker och de fiskarna finns utgörs också av behandling= äta upp döda huden på utslagen, över hela kroppen(eller, ja tror de iaf haha, borde väl googla men äh..). OK stoppa ner fötterna, går jag med på. men inte kroppen. svinläskigt. fötterna tror jag- underverk!)

  SvaraRadera
 4. ibland önskar jag också att jag bara kan nöjja mig med första meningen.. höhö

  SvaraRadera
 5. gud vad läskigt, skulle aldrig våga!

  SvaraRadera
 6. Hsg: Jamen visst måste man?!

  Lena: Jag vet! Men vi är tuffingar så vi vågar.

  FF: Har du provat? Det ska bli spännande. :)

  FF igen: ;)

  Sara: Nä du är ju en fegis! ;)

  Malin: Eller hur?!

  SvaraRadera