torsdag 10 maj 2012

Allt jag vill ha. Just nu åtminstone.

Ja, önskelistan då.

Badrum, badrum. Jag kan tjata om detta vrak till badrum vi har som står högst på alla priolistor, tills döddagar. Ja, eller näst högst. Vi valde att gifta oss  först. Men vilket århundrade som helst blir det nog av. Och jag vet precis hur det ska se ut. Längt på det.

Sommardäck, på fälg dessutom. Vill verkligen inte ha detta på min önskelista och det har jag inte heller. Men det är tyvärr ett måste. Dyrt sådant.

En tvättad och nymålad fasad. Gud vilka roliga önskningar jag har. Men åh så fint det skulle bli. Vår lilla mexitegelpärla skulle lysa som en sockerbit! Detta är faktiskt ett av sommarens projekt, så det ska bli av. Banne mig.

Fixa hallen. Det ska vi göra nästa helg, hipp hurra. Sen kanske vi slipper jackor på hög på ett rangligt litet bord? Drivor av skor precis innanför dörren?

En sänggavel! Och tadam, jag har efter mycket letande och funderande hittat vad som kan vara rätt för oss. Helt otippat (faktiskt) på Ikea. Hellooo Vanvik! Taklampa till sovrummet behöver vi också. Jag gillar den här, men frågan är om den är för girlie? Annars har vi en kristallkrona som fortfarande är i renoveringsbehov. Fast den är lite för stor för sovrummet egentligen.

Ett par nya jeans. Och kanske lite andra kläder. Jag ser för risig ut. Verkligen. Dessutom behöver jag klippa mig.

Jaha. Så spännande blev det alltså. inte ens en iPad med på listan. Hej från förorten.

3 kommentarer:

 1. Var tvungen att dubbelkolla ett par gånger att listan inte var skriven av mig. Det var bara sänggaveln som stack ut - fast egentligen så behöver vi nog en sådan också fast jag har inte kommit så lång att jag önskar mig en.

  Men absolut badrum, sommardäck på fälg, ommålad fasad, en ny hall, jeans och kläder och absolut en klippning. Bingo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fniss, samma lika! Hallprojektet blev ju nedprioriterat till förmån för balkong och fasad. Som tur är är det inte hela fasaden som ska målas om, vi har ju mexitegel, men allt trä. Vilket iofs inte är jättelite. Men som ska ske i sommar, banne mig. :)

   Radera
 2. Vill också ha vanvik sängram, vill vill vill :(. De har utgått :( snyft

  SvaraRadera