måndag 28 maj 2012

Om jag inte hade haft huvudvärk hela dagen

Så kanske jag hade åkt till närliggande Blomsterlandet och köpt blå korn. (Skvätt lite över syrenerna innan regn, tyckte jag mamma sa.) Jag kanske hade köpt lite jord också, och örtplantor som kunde få växa till sig på vår balkong.
Sen kanske jag hade tagit vägen förbi färgaffären och köpt mörkbrun lasyr till utemöblerna som behöver få sig en uppfräschning.  Då kanske jag också köpt en burk med grå färg, samma grå som på ytterdörrarna. Till de där fula skabbiga bänkarna som ändå är bra extrasittplatser att ha, vi är ju alltid så många runt bordet liksom. Undras om jag, när jag ändå skulle vara i färgaffären, skulle få med mig vit färg till balkongen? Och svart lasyr till huset?
Så skulle vi bara behöva täckplast och lite tejp, och det finns ju på vilket byggvaruhus som helst. Där skulle jag ju samtidigt kunna fånga upp lite sandpapper förresten, till utemöblerna, och putsat till dem lite innan målning. Det kanske jag hade hunnit klämma in, det med?
Och som alla måndagar så är kylskåpet märkvärdigt tomt. Undras om jag hunnit skutta in på Coop också? Det skulle ju verkligen behövts.

Det får bli någon annan dag, helt enkelt.

2 kommentarer:

  1. gudars. man får ju ont i hövve bara av att behöva tänka på allt det där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske är där vi har svaret. Jag skiter i jorden!

      Radera