lördag 29 maj 2010

Fun day för oss alla

Sonen börjar ny skola till hösten. Jättespännande ska det bli. Han och hans tre bästa kompisar ska gå i samma skola, men om det blir samma klass vet vi inte. Det tycker jag i och för sig inte är det viktigaste, det blir ju roligt att han lär känna massa nya kompisar också.

I dag var vårt första besök på skolan. De hade "fun day", så vi föräldrar fick köra dit våra barn, lämna dem i aulan och sen hämta igen ett par timmar senare.

I bilen på vägen dit så kändes det nästan som att vi skulle på upprop. Det var förväntan i luften, och sonen var lite finare klädd än normalt.

Rektorn var glad och alla lärarna spred positiv energi. Det känns verkligen toppen och som att vi har fattat helt rätt beslut att låta honom byta skola.

Dessutom så kommer vi ha nämre till nya skolan i höst när vi flyttat. Bara en sån sak!

Jag räknar med att kvällen ska bli rolig också. Då har vi barnvakt och ska på en kombinerad möhippe/svensexemiddag. I morgon blir det Gröna Lund för hela slanten.

4 kommentarer:

  1. Hoppas att du är en aningens berusad i detta nu!

    SvaraRadera
  2. Oh no. Körde gjorde jag också. Men hade kul ändå. :)

    SvaraRadera
  3. Nära är najs! Just nu bor vi typ fem stenkast från skolan. Efter flytt blott ett stenkast.

    SvaraRadera
  4. MrsJ: Vi får några stenkast ytterligare, inklusive en liten bussresa... Men flytten blir åt rätt håll, åtminstone! :)

    SvaraRadera