onsdag 30 mars 2011

En övergående fas, får man hoppas...

Man lever i den verklighet man lever, med allt det innebär. Tidigare lade jag stora delar av min lön på kläder och skor (åh... skor...), finschampon och det där lilla extra. Vad det nu kunde vara. Just precis nu tömde jag kassen jag har alla kvitton i sen vi flyttade in i augusti, och där dominerar Bauhaus och Ikea, kompletterat av andra byggmaterialsföretag. Mitt i alltihop hittade jag ett kvitto på ett par jodphurskängor som jag köpte i höstas - för två tusen kronor! Två tusen! Kläder har jag köpt i absoluta nödfall, och bara på HM. Jag fick nästan en liten ågrenattack över att jag i detta byggliv tyckte att jag hade mage att lägga så mycket pengar på skor när vi fortfarande inte köpt garderobsdörrar till tvättstugan. Som sagt. Nytt liv, nya prioriteringsområden.

2 kommentarer:

  1. Jag har precis skrivit på kontrakt för ett hus och inser att det där med att mitt i månaden komma på att "Det där Wii verkar roligt, ska vi köpa ett sånt?" kommer att upphöra från och med NU. Bara besiktningsmannen kostar ju en halv förmögenhet! Hejdå tyger, hejdå garner!

    SvaraRadera
  2. Yes, det blir ett lite annat liv. Särskilt om man totalrenoverar samtidigt... Fast, på nåt sätt ändå befriande, att vara av med den där omedelbara behovstillfredsställelsen. Nu får man planera lite mer, helt helkelt. :)

    SvaraRadera