lördag 5 mars 2011

Sängkammarvy

Här är vår säng. Vi bor numera i vardagsrummet. Som sängbord har jag en byggstege.

Om man sätter sig i sängen med ryggen mot kuddarna och tittar till vänster är fönstrena som vätter mot vår baksida och en cykelbana. För att vi skulle slippa insyn så har sambon spikat upp en flyttfilt. Den sitter lite på trekvart.


Här är den igen. I förgrunden till fönstret är vårt nya matbord som vi försökt rädda från hantverkarnas framfart med en blåvitrandig vaxduk. Än vet vi inte om vi lyckats.

Sitter jag i sängen och tittar åt höger så är detta vad som fångar min blick. Behöver nog inte kommentera det ytterligare, men allt är täckt av byggdamm.

Tittar jag rakt fram så ser jag in i köket. Som synes är det långt ifrån klart, men spisen är inkopplad så emellanåt lämnar vi vår lokala pizzeria i sticket och lagar oss lite enkel mat. Vi har ingen köksfläkt, så steka köttbullar är inte aktuellt om man säger så.
Ja, jag längtar innerligt tills detta är klart.

7 kommentarer:

 1. Värsta trendiga! Industrial chic kallas det väl? Å öppen förvaring, kan det bli mer rätt? :) Kram på dig, det kommer bli jättefint när allt är klart.

  SvaraRadera
 2. Industrial chic i all ära, men njä. Jag vill ha det... lite mer oindustriellt, så att säga. ;)

  SvaraRadera
 3. ojoj, vad jag är glad att vi hade kvar vårt gamlahus när vi höll på så i vårt nuvarande!
  Hoppas verkligen ni hinner färdigt innan den underbara bäbisen kommer:)

  SvaraRadera
 4. Åh! Ja, det skulle jag också ha varit. Jag är optimist och hoppas, inbillar mig och tror att vi ska ha hunnit klart inom någon månad. Bäbis kommer i maj, så någon eller några veckors marginal hoppas jag vi hinner få...

  SvaraRadera
 5. Det hinner ni säkert!
  Nu ska jag ta ett kvällsdopp i ute spat med sönerna + enas flickvänn. Ha en härlig helg:)

  SvaraRadera
 6. Birgitta: Utespa låter härligt! Tack det samma!

  Sara: Det önskar jag också.

  SvaraRadera